Direktlänk till inlägg 27 november 2012
Kesella 1% 500g
Lättmjölk 2dl
Vatten 2dl
Vaniljarom 2-3tsk
Canderell 1dl
Gelatinpulver 1,5msk
Koka upp mjölk och vatten, blanda i gelatinpulvter och rör om.
Häll sedan detta på kesellan vispa ihop med elvisp och blanda sedan i resterande ingredienser. Låt stå i kylen i ca 1-2 tim srevera med bär!
Sist testade jag med saffran i min blandning, nästa gång blir det pepparkakskryddor!
Har inte bloggat på väldigt länge..så därför väljer jag att skippa detta ett bra tag framöver, då tiden tyvärr inte finns just nu! men jätte kul att just du hitta hit! :-) finns möjlighet och intresse att följa mig på instagram där jag uppdaterar bet...
I helgen var jag och några vänner på alströmertrofen nybörjartävling i classic bb, bodyfitness och bodybuilding :-) riktigt kul och grymt duktiga deltagare!! Och vilken motivation man själv får, en riktig kick! I söndags var det först PT kund på ...