Joline Personlig Tränare & Diabetes Typ 1

Fråga Mig

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Fråga


 

Besvarade frågor

 
Ingen bild

Nicol1

12 februari 2013 22:31

Hej Joline!
Ville tacka för en väldigt inspirerande blogg!
Jag är läkarstuderande i sthlm, fick diagnos typ 1 diabetes i slutet av januari i år. Det var såklart chockartat, men nu när jag söker på nätet och läser om andra tjejer som dig som har diabetes, så ser jag att man kan ju leva väldigt bra ändå! Jag har alltid varit intresserad av kost och hälsa, så det är jätte kul att läsa din blogg och se hur väl du tränar och sköter dig.

Har du några tips på litteratur/webbsidor man kan vända sig som typ 1:a som är fitness orienterade (både styrka och kondition är intressant)? Hur tycker du att det fungerar med pump? Tycker du att det är en förutsättning för att lyckas i din träning?
jag tar just nu sprutor (Humalog + NPH).

Hoppas att det inte var för många frågor =)
Vänliga hälsningar
:)

Joline

13 februari 2013 20:26

Hej Nicol! Vad glad jag blir av dina rader som du skrivit =D kul att du gillar min blogg och innehåll!

Jag har haft insulinpump i lite över ett år nu, tycker att det fungerar jättebra när jag tränar så som jag gör. Till en början var jag inte alls intresserad men eftersom jag aldrig provat så kunde jag ju inte rata det helt, finns ju alltid en möjlighet att gå tillbaka till sprutor om man inte tycker att det fungerar.
Jag tycker att diabetesportalen.nu har mycket information för typ 1 diabetiker och det är en bra hemsida med mycket information,tips,länkar och nyheter! Där finns det också en intervjuserie som du kan läsa med både killar och tjejer som har diabetes typ 1 och hur det fungerar att leva med detta!

Jag har lärt mig att leva med min Diabetes och hur min kropp fungerar tillsammans med den, Vi är ett Team =)fungerar min diabetes, mår min kropp bra och jag kan då också träna och utöva den sport som jag brinner för och som är ett stort intresse. Precis som dig så tycker jag också att kost och hälsa är jätte kul :) och då har man det med sig gratis! sen det som fungerar för mig kanske inte fungerar för andra men man måste ockdå testa sig fram. Det är alltid kul och givande att bolla tankar och ideer med andra i samma situation.

hoppas att detta varit lite till hjälp för dig? Skulle det dyka upp något mer eller om du har några tankar så får du jätte gärna maila till mig på:
J77@live.se

Mvh Joline =)

 
EMO-tjejen-snygg

EMO-tjejen-snygg

27 juli 2012 21:58

hur gammal är du ??? o fin blogg titta gärna på min

http://sverge

Joline

27 juli 2012 23:18

Hej!
Tack :)och detsamma till dig.
Jag är 25år.

Joline


Välkommen! Joline heter jag, haft typ 1 diabetes sen 2års ålder. Med tanke på att jag har Diabetes har jag alltid behövt tänka på min kost samt att regelbunden träning är viktig för att jag ska må bra.

Kategorier

Arkiv

Gästbok

Fråga Mig

2 besvarade frågor

Länkar


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se